Услуги

ФРС България предоставя цялата гама услуги в областта на бизнес консултациите, в това число счетоводно и данъчно-осигурително обслужване, всякакви счетоводни, финансови и данъчни консултации, одиторски и правни услуги, администриране на персонал и пр.Специализирани сме в пълното обслужване на микро, малки и средни предприятия от всякакви сектори на бизнеса.

Ние сме гъвкави. Вярваме, че услугите ни ще са най-качествени, ако поемем цялостно обслужване на клиента срещу твърда месечна такса. Същевременно сме готови да предоставяме еднократни или периодични консултации, таксувани на час или по друг приемлив а клиентите ни начин.

Ние работим при фиксирани и ясни условия без скрити и допълнителни такси. Вижте нашите Общи условия към Договор за предоставяне на специализирани счетоводни услуги.

Какво предлагаме?

Пакетна услуга, подходяща за стартиращи или микро предприятия с нисък оборот и малко персонал. Фиксирана месечна такса според вида на бизнеса.
Гъвкав пакет за малки и средни предприятия, оформен според нуждите на клиента. Месечната такса може да бъде фиксирана или на база извършена работа – отново според предпочитанията на клиента.
Частична услуга, подходяща за клиенти, които имат организирано счетоводство на място, но не желаят да инвестират средства в ТРЗ персонал. Месечната такса е според броят на служителите на клиента.
Еднократни услуги, предназначени, както за клиенти, така и за други лица от финансово-счетоводния сектор. Заплащането е по договаряне.
Всеки бизнес е почнал от нулата и всеки предприемач е имал нужда от съдействие. Ние сме готови да ви подадем ръка и да ви ориентираме в началните стъпки, които трябва да предприемете.
Ние знаем, че нашите клиенти имат нужда от правни консултации. За това работим с водещи адвокатски кантори, така че да отговорим на тази необходимост и да осигурим правната информация.
Ние не сме специализирано одиторско предприятие. Същевременно познаваме водещи одитори и можем да ви свържем с тях, без да вземем комисионна за това!
Еднократни услуги по попълване на годишни и други данъчни декларации, пенсиониране и пр.
Ние вярваме, че можем да сме свързващо звено между нашите клиенти. Като ваш счетоводител ние можем да ви препоръчваме на други наши клиенти, с които бихте могли да бъдете партньори. Вярваме, че позицията ни на доверен счетоводител ще даде допълнителна тежест в изграждането на доверието между вас.
За да получите ориентировъчна цена за търсената от вас услуга, моля попълнете следната форма.